Khas untuk mereka yang nak cari ramai pembeli...

"Lelaki Ini Dedahkan Rahsia Kumpul Ribuan Email & Dapatkan Ribuan Share Dengan Mudah, Pantas, Murah Dan Sebahagiannya PERCUMA!"

Dan anda boleh tiru bulat-bulat. Dah tak perlu susah payah lagi nak cari email prospek di macam-macam platform offline & online, hanya tumpu 1 teknik sahaja.


"Dalam video siap tunjuk bagaimana nak jimat duit kumpul leads yang tak pernah sifu marketing ajar. Kaedah yang diajar memang level marketer international.

Saya suka sebab ada contoh yang sesuai digunakan oleh marketer dan bisnes di Malaysia juga".

-Adlan Khalidi-


Dari meja Anas Asarani
Cyberjaya, Selangor


Anda buat bisnes online kan? Kalau tak buat iklan berbayar, jualan tak masuk? Duit banyak habis tapi sale yang masuk ciput? 


Anda kena start kumpul database email. Kalau bisnes nak laju, buat iklan berbayar. Kalau bisnes nak tahan lama, bina database email. Sebab apa?


Bila dah ada database email yang besar, anda dah tak perlu buat iklan lagi. Follow up saja untuk jadikan mereka sebagai repeat buyer.


Sebab 'money is in the list'. Sejak saya dengar frasa tu, saya jadi gila untuk kumpul email. Saya beli bermacam ebook/software/video panduan untuk belajar bagaimana nak cari email dengan cepat, murah dan percuma kalau ada.


Beribu-ribu RM saya habiskan. Beratus jam saya habiskan masa untuk belajar mengenai email marketing. Belum campur modal untuk buat iklan kutip email. 


Akhirnya saya jumpa satu software, saya run sahaja software tu ke database email saya je. Tak buat iklan berbayar pun. Ini hasilnya. Dalam 95% dari jumlah email yang dikutip. PERCUMA.


Apa perasaan saya masa tu? Melompat happy. Rasa macam kanak-kanak riang dapat gula-gula. 


Kejap. Buat apa kumpul database email banyak-banyak ni?


Banyaaakkk sangat kelebihan email marketing ni.  Anda boleh control database anda punya behaviour untuk suruh mereka buat apa.

  1. Buat jualan secara automatik. Anda setup satu sequence email yang mengandungi beberapa email yang akan dihantar mengikut masa yang ditetapkan. Kajian menunjukkan prospek akan membeli pada email follow up yang ke 7.

  2. Buatkan database kita membeli lagi dan lagi a.k.a repeat buyer dengan menghantar email follow up.

  3. Guna database email anda untuk bina database yang lain. Sebagai contoh, database nombor WhatsApp, besarkan follower media sosial, tambah follower kedai Shopee sendiri atau cari duit dengan affiliate.


Memperkenalkan..

Sistem Viral Sharing - Video Panduan Kumpul Ribuan Database Email Dengan Pantas, Mudah & Murah (Bernilai RM499)


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Sistem Viral Sharing - Video Panduan Kumpul Ribuan Database Leads Prospek Dengan Pantas, Mudah & Murah
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Perkhidmatan Peniaga (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

BUTIRAN PEMBAYARAN

Sila lakukan bayaran berjumlah RM ke akaun bank pilihan anda di bawah.

  • Anda mesti memasukkan emel anas.kumpuldatabase@gmail.com di ruangan emel semasa melakukan transaksi menerusi Perbankan Internet.
  • Anda mesti mengambil dan memuat naik gambar bukti pembayaran jika anda melakukan transaksi menerusi Mesin Deposit Tunai.
PenamaMohammad Anas Bin Mohd Asarani
No. Akaun158387002488
Buka Maybank2u  
PenamaMohammad Anas Bin Mohd Asarani
No. Akaun7615231141
Buka CIMB Clicks